Druženje

U Mostaru boravio Mravko Travko

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2017. u 13:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kulturnom centru 'Kralj Fahd' u Mostaru tijekom subote održana je promocija albuma Latifa Moćevića pod nazivom 'Hvala mama', a djeca su se ovom prilikom mogla družiti i sa likom iz slikovnice Mravko Travko.

"Izuzetna mi je čast što imam priliku promovirati ovaj album i u Mostaru. Ovo je jedan projekat koji djeci pruža zdravu zabavu i pristup koji je edukativnog karaktera. Drago mi je da moj suputnik na ovim promocijama, Mravko Travko budi simpatije kod djece i to jest ono najljepše, da oplemenjuje djecu", rekao je Moćević za Bljesak.info.


Danas je promoviran glazbeni album 'Hvala mama', a ujedno je promovirana i slikovnica iz serijala priča o likovima koje je u priče smjestila Mersiha Moćević.

"Promocije su osim Mostara do sada priređene u Tuzli, Sarajevu, Travniku, a aktualna je naša školska turneja koja se događa po općinama širom BiH. Tijekom svibnja bit ćemo ponovno u Tuzli, a na red dolazi i Unsko-sanska županija", kazao je Moćević.

Upitali smo Moćevića i što je s projektom vjerskih, duhovnih pjesama na kojima je bio angažiran, i rekao je: "Dosadašnja karijera nije zapostavljena, jer se moj tim i ja trudimo da sve što radimo, bude ozbiljno. Ovaj 'dječji' dio je u našem planu već duži period, a nakon što završimo projekat s djecom, nastavljamo dalje s drugim pjesmama u mojoj karijeri".

Ovim projektom Latif želi promovirati 'dobro', učiti djecu važnim životnim, moralnim i etičkim lekcijama kroz pjesmu. Organizator događaja bio je Kulturno - edukativni centar 'Sehara'.

Kopirati
Drag cursor here to close