#ostanikući

U isčekivanju kupaca: Subota jutro na mostarskoj tržnici

Usamljeni prodavači s maskama u lovu na tek pokojeg zalutalog kupca slika su koju je naš fotoreporter ulovio na ovaj 'pazarski dan' u Mostaru.
Lifestyle / Flash | 21. 03. 2020. u 09:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo najhrabriji ili bolje rečeno oni neoprezniji građani, posjetili su u subotu jutro, mostarku tržnicu. Dan koji je u normalnim uvjetima predstavljao gužvanje, cjenkanje i 'laktanje' za štandovima u potrazi za onim domaćim i svježim namirnicama, u gotovo nemoguće kratkom vremenskom razdoblju, donosi u potpunosti drugačiju stvarnost.

Usamljeni prodavači s maskama u lovu na tek pokojeg zalutalog kupca slika su koju je naš fotoreporter ulovio na ovaj 'pazarski dan' u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Lov na kupce

Iako se veliki ekonomski gubici bilježe već, kako i na svjetskom tržištu, tako i gradskim tržnicama, pohvalno je zaista da su žitelji Mostara shvatili ozbiljno upozorenja medicinskog kadra i, ako je sudeći po ovom jutru, ostaju kući.

Podsjećamo, dan ranije Stožer civilne zaštite Grada Mostara na izvanrednoj telefonskoj sjednici donio je novu zapovijed kojom se zapovijeda zabrana kretanja osobama do 18 godina i starijim od 65 godina na području Grada Mostara.

Foto: Bljesak.info / Subota jutro na mostarskoj tržnici

Mi također apeliramo, ostanite kući, u ovo vrijeme disciplina i poštivanje zapovjedi je, kako to nažalost možemo vidjeti iz primjera ne tako daleke Italije, ključna.

 

Kopirati
Drag cursor here to close