Prognoza za sutra

U Hercegovini uglavnom oblačno

Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, a najviša dnevna uglavnom između 4 i 10, na jugu i u Krajini do 13 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 20. 01. 2021. u 15:52 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne sutra se očekuje pretežno oblačno vrijeme, gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne bit će umjerena oblačnost. Nešto manje oblačnosti i sunčanije se očekuje u sjevernim i sjeveroistočnim djelovima.

Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, a najviša dnevna uglavnom između 4 i 10, na jugu i u Krajini do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura iznosit će oko 3, na jugu do 8 supnjeva.

U BiH danas je umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom u južnim i jugozapadnim dijelovima. Nešto manje oblačnosti ima i sunčanije je u sjevernim i sjeveroistočnim područjima.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -6 stupnjeva, Ivan-sedlo 2, Grude i Livno 4, Mostar 5, Drvar 6, Stolac 7, Bugojno, Jajce i Sarajevo 8, Bihać 10, Neum, Tuzla i Zenica 11, Gradačac 12 i Sanski Most 13 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close