U Bosni nestabilno s kišom

U Hercegovini u ponedjeljak bez padalina

U sjevernim djelovima, padaline samo ponegdje. U Hercegovini bez padalina.
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2018. u 15:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini se u ponedjeljak veći dio dana očekuje pretežno sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Tijekom dana, postupna naoblaka. Poslijepodne, razvojem naoblake u Bosni nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. U sjevernim djelovima, padaline samo ponegdje. U Hercegovini bez padalina.

U večernjim satima i u noći s ponedjeljak na utorak intenzivnije padaline sa zapada. Vjetar slab do umjeren zapadnog smjera, a poslijepodne na trenutke i pojačan. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu od 18 do 21, a najiviša dnevna od 27 do 34 stupnja Celzijeva.

U Bosni je u nedjelju bilo malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka bilo je u sjevernim i sjeveroistočnim područjima gdje je registrirana i kiša. U Hercegovini pretežno vedro, a u poslijepodnevnim satima registrirani su i lokalni pljuskovi.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 14 stupnjeva Celzijevih, Ivan-sedlo 21, Gradačac i Sanski Most 22, Brčko, Banja Luka, Bijeljina i Sokolac 24, Tuzla, Srebrenica, Doboj i Zvornik 25, Bihać, Livno i Sarajevo 27, Bugojno 29, Bileća 30, Trebinje 31, Grude 32 i Mostar 34 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close