BiH

U drugom dijelu dana kiša, pljuskovi i grmljavina

U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina uglavnom na sjeveru i sjeveroistoku.
Lifestyle / Flash | 22. 06. 2019. u 09:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sjeverozapadnim područjima BiH u subotu ujutro je bilo pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim djelovima sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Temperature zraka u 8:00 sati: Bjelašnica i Ivan Sedlo 16 stupnjeva Celzijevih, Bugojno i Sokolac 17, Jajce i Srebrenica 18, Livno, Sarajevo, Doboj i Zvornik 19, Tuzla 20, Bihać, Sanski Most, Banja Luka, Bileća i Bijeljina 21, Grude i Trebinje 22, Brčko i Mostar 23, Gradačac 24, Neum 25 stupnjeva Celzijevih.

U subotu će u BiH prevladavati sunčano vrijeme, uz postupnu naoblaku tijekom dana. Prijepodne pljuskovi i grmljavina su mogući ponegdje u Krajini. Poslijepodne i u večernjim satima u Bosni se očekuje kiša, pljuskovi i grmljavina.

U sjevernim i sjeveroistočnim područjima je moguće jače grmljavinsko nevrijeme, praćeno jakim udarima vjetra, intenzivnijim oborinama i tučom. U Hercegovini lokalni pljuskovi i grmljavina uglavnom na sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar slab do umjeren u Posavini istočni i sjeveroistočni, a u ostatku zemlje južni i jugozapadni. Najviša dnevna temeratura od 27 do 34 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close