Pokladni dani 2020.

U Čapljini spaljen Corona virus

U čapljinskom naselju Trebižat HKUD ''Seljačka sloga'' organiziralo je čitanje optužnice i spaljivanje Marka Krnjevala, odnosno Corona Virusa.
Lifestyle / Flash | 25. 02. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spaljivanjem Marka Krnjevala, koji je ove godine bio prikazan u liku Corona virsa, spušten je zastor na 56. Pokladne dane ''Trebižat-Čapljina 2020''.

U čapljinskom naselju Trebižat HKUD ''Seljačka sloga'' organiziralo je čitanje optužnice i spaljivanje Marka Krnjevala, odnosno Corona Virusa.

Kriv je, prema sucima, za mnogo toga - što je Vinko Ćemeraš u showu The Voice za 15 minuta izbrendirao Čapljinu više nego Turistička zajednica za 20 godina, kriv je što idealni čapljinski tata ima 120 kila, vozi veliki bijesni automobil i viđa se sa drugim mamama, a idealna čapljinska mama ima 50 kila, ide 5 puta tjedno na fitness, vozi manje ali i dalje bijesno auto i viđa se sa drugim tatama, kriv je i što je glavno pitanje na Zavodu za zapošljavanje ''Radiš li igdje''... 

Suđenju i spaljivanju prethodilo je vraćanje ključeva grada gradonačelniku, a prije toga i veliki mimohod i zabava na ulicama grada kao i predstavljanje skupina i čitanje optužnice na Trgu kralja Tomislava.

Prije toga održane su i Male maškare, a sve u organizaciji HKUD ''Seljačka sloga'' Trebižat-Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close