Zima, zima...

U Bosni oblačno sa slabim snijegom i kišom, u Hercegovini vedro

Najviša temperatura u 7.00 sati izmjerena je u Neumu - 4 Celzijeva stupnja.
Lifestyle / Flash | 05. 12. 2017. u 08:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će danas prevladavati pretežno oblačno. Slab snijeg u jutarnjim satima u središnjim i istočnim područjima i ponovno od večernjih sati prema kraju dana, kada na sjeveru i sjeveroistoku Bosne može pasti lokalno malo kiše. U Hercegovini pretežno vedro.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -2 i 5, na jugu zemlje od 6 do 9 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno. Slab snijeg u jutarnjim satima i ponovno od večernjih sati prema kraju dana. Najviša dnevna temperatura zraka oko -1 stupanj.

U većem dijelu Bosne jutros je pretežno oblačno vrijeme. Umjerena naoblaka je na zapadu, jugozapadu i sjeverozapadu Bosne. Slab snijeg pada u središnjim i istočnim područjima. U Hercegovini je pretežno vedro, osim u sjevernim dijelovima.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -10 stupnjeva, Sokolac -7, Ivan Sedlo -5, Drvar i Sarajevo -4, Bugojno -3, Bihać, Jajce, Široki Brijeg, Stolac i Zenica -2, Livno, Sanski Most i Tuzla -1, Doboj 0, Mostar 1, Brčko, Gradačac, Grude, Trebinje i Zvornik 2 i Neum 4 stupnja.. 

Atmosferski tlak zraka u Sarajevu iznosi 954Pa, za 10hPa je veći od normalnog i raste, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close