Ponegdje sa slabim snijegom

U Bosni oblačno, u Hercegovini sunčano

Dnevne temperature će biti od -4 do 2, na jugu od 2 do 6 stupnjeva
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2019. u 08:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je jutros pretežno oblačno vrijeme ponegdje sa slabim snijegom, a u Hercegovini pretežno sunčano.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -16 stepnjeva, Ivan-sedlo -8, Sarajevo, Tuzla -5, Bugojno, Gradačac, Livno, Zvornik -4, Bijeljina, Zenica -3, Doboj -2, Banja Luka -1, Bihać, Trebinje 0, Prijedor, Sanski Most, Široki Brijeg 1, Grude, Mostar, Stolac 2 i Neum 4 stupnja.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne danas će prevladavati pretežno vedro vrijeme. U ostatku zemlje pretežno oblačno, uz djelomično razvedravanje tijekom dana. Povremeno slab snijeg je moguć ponegdje u centralnim, istočnim i sjeverozapadnim područjima Bosne.

Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura. Dnevne temperature će biti od -4 do 2, na jugu od 2 do 6 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Nastavlja se razdoblje nepovoljnih biometeoroloških prilika.

Niske temperature, osobito tijekom jutra i večeri, predstavljat će najveći problem za osjetljive osobe, naročito kronične bolesnike s kardiovaskularnim tegobama i astmatičare. Neophodno je povesti brigu o adekvatnom odijevanju i zaštiti od hladnoće.

Na jugu sunčanije i malo ugodnije, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close