Promjena vremena

U BiH u nedjelju prijepodne sunčano, tijekom dana kiša

U nedjelju će jača naoblaka doći sa zapada te će uvjetovati kišu u cijeloj BiH, no još veće količine padalina očekuju se u noći s nedjelje na ponedjeljak
Lifestyle / Flash | 21. 10. 2017. u 15:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zapadnim područjima Bosne u jutarnjim satima u nedjelju će biti pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano.

Poslijepodne doći će do jače naoblake sa zapada te će u Krajini i Posavini uvjetovati kišu. U ostatku zemlje, padaline se očekuju do kraja dana ili u večernjim satima. Uz kišu, mogući su i pljuskovi s grmljavinom.

Intenzivnije padaline se očekuju u noći s nedjelje na ponedjeljak. Očekivana količina padalina od 15 do 25 l/m2, a u zapadnim i sjeverozapadnim područjima do 30 l/m2. Vjetar umjeren do pojačan južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu od 11 do 15, a najviša dnevna od 18 do 24 stupnja Celzijeva.

U BiH u subotu je sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle ili niskih oblaka.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 9 stupnjeva Celzijevih, Ivan-sedlo 17, Livno 18, Bugojno, Prijedor, Sarajevo i Sokolac 20, Neum, Srebrenica, Trebinje i Zvornik 21, Bihać, Gradačac, Grude i Sanski Most 22, Bijeljina, Doboj, Mostar i Tuzla 23 i Banja Luka 24 stupnja Celzijeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close