Prognoza

Četvrtak s kišom, za vikend sunce

U Hercegovini porast oblačnosti očekuje se u poslijepodnevnim satima, a u Bosni tijekom noći na četvrtak.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2019. u 08:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti pretežno sunčano vrijeme. U Hercegovini porast oblačnosti očekuje se u poslijepodnevnim satima, a u Bosni tijekom noći na četvrtak.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnjeva Celzijusa. U Sarajevu sunčano. Najviša dnevna temperatura zraka oko 21 stupanj.

Prema prognozama Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u četvrtak će biti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom. Vjetar slab do umjerene jačine. U Bosni vjetar istočnog i jugoistočnog smjera, a u Hercegovini južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između osam i 13, na jugu zemlje do 16 stupnja. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 na jugu zemlje do 24 stupnja.

U petak u Hercegovini pretežno sunačno vrijeme. U Bosni više oblačnosti prijepodne, sunčano u drugoj polovini dana. Po kotlinama i uz riječne tokove u Bosni prijepodne će biti i magle. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između tri i sedam, na jugu zemlje od devet do 14 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 stupanj, na jugu zemlje do 25.

Prvog dana vikenda u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Prijepodne u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove će biti magle Vjetar slab južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između četiri i osam stupnjeva, na jugu zemlje od devet do 14. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25.

U nedjelju takođe sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama u Bosni prijepodne lokalno će biti magle. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između pet i 10 stupnjeva, na jugu zemlje od 10 do 15. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 20 i 25 stupnjeva Celzijusovih.

Kopirati
Drag cursor here to close