'ta će vjetar!

U BiH tijekom narednog tjedna umjereno oblačno i sunčano vrijeme

Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 24. 02. 2019. u 17:10 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini tijekom narednog tjedna očekuje se pretežno sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u utorak, u BiH sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Tijekom dana, postupno povećanje oblačnosti.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 2, na jugu zemlje do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 6 i 11, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva.

U srijedu u BiH umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupno smanjenje oblačnosti i uglavnom vjetrovito. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 12, na jugu zemlje do 15 stupnjeva.

Također će i u četvrtak u BiH biti malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close