Oblačno, kiša...

U BiH promjenljivo vrijeme

Tijekom dana, razvojem naoblake, bit će s kišom i pljuskovima, u zapadnim, istočnim i višim područjima Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 10. 07. 2018. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u utorak ujutro je u središnjim i istočnim područjima umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano. U Hercegovini je sunčano uz malu naoblaku.

Temperature zraka u 8:00 sati: Ivan-sedlo 12 stupnjeva Celzijevih, Sokolac 14, Jajce i Sarajevo 15, Srebrenica, Tuzla i Zenica 16, Bihać 17, Banja Luka, Gradačac, Sanski Most i Zvornik 18, Bijeljina, Livno, Prijedor i Trebinje 19, Brčko 20, Grude i Stolac 21 i Mostar 22 stupnja Celzijeva.

U središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima u utorak se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostalim djelovima sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Tijekom dana, razvojem naoblake, bit će s kišom i pljuskovima, u zapadnim, istočnim i višim područjima Hercegovine.

Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Vjetar će biti slab do umjeren, sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura od 22 do 28, na jugu od 27 do 31 stupanj Celzijev, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close