Volonterska akcija

U BiH održana akcija sadnje drveća ''Let's Do It''

Lifestyle / Flash | 22. 10. 2016. u 15:37 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Volonterska akcija sadnje drveća ''Let's Do It – miljun sadnica za 1 dan'' održana je danas u Bosni i Hercegovini.

Organizatori akcije su UG ''Ruke'' Sarajevo i UG ''Mozaik prijateljstva'' Banja Luka. Veliku podršku i ovoj akciji pružila su poduzeća koja gazduju šumama tako što su osigurala sadnice, alat, stručni nadzor i lokacije na kojima se sadilo, priopćeno je iz Olimpijskog odbora BiH.

Kao i u prethodnim akcijama, specijalni partner ''Let's Do It'' projekta je Olimpijski odbor Bosne i Hercegovine, koji je i ove godine logistički, ali i konkretnim volonterskim radom uposlenika OOBiH i bh. olimpijaca dao veliki doprinos uspješnoj realizaciji projekta u fazama čišćenja, edukacija po školama i pošumljavanja.

Usprkos teškim vremenskim uvjetima za sadnju drveća akcija je protekla besprijekorno. Uz druženje i ugodnu atmosferu, volonteri su širom Bosne i Hercegovine zasadili desetke tisuća sadnica raznih vrsta drveća.

Akcija ''Let's Do It – milijun sadnica za 1 dan'' predstavlja jedinstvenu priliku za uključivanje građana u društveno korisne aktivnosti i jačanje zajednice. Građani i građanke svih starosnih grupa danas su odigrali važnu ulogu i radom za opće dobro dali su svoj doprinos za ljepši i zdraviji okoliš.

Kopirati
Drag cursor here to close