Povećanje oblačnosti

U BiH narednih dana promjenjivo vrijeme s kišom

Lifestyle / Flash | 12. 04. 2015. u 17:53 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana očekuje se povećanje oblačnosti.

Lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, najviša dnevna temperatura od 14 do 22 stupnja.

U utorak, 14. travnja, u Bosni i Hercegovini naoblačenje će sa sjevera uvjetovat slabu kišu tijekom drugog djela dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura od 14 do 20, na jugu do 23 stupnja.

U srijedu, 15. travnja u BiH se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Nešto više oblaka se očekuje u istočnim djelovima. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 1 do 8, na jugu do 10, a najviša dnevna temperatura od 14 do 22 stupnja.

U Bosni i Hercegovini u četvrtak, 16. travnja, očekuje se malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tijekove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura zraka od 2 do 10, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura od 14 do 24 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close