Srbija

U Beogradu uhićena Severina Kojić

Kako pišu srpski mediji, Severina je dovedena u Policijsku stanicu Novi Beograd gdje bi trebala biti ispitana.
Lifestyle / Flash | 16. 04. 2020. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Pixsell / Severina Kojić

Pjevačica Severina Vučković Kojić zaustavljena je u srijedu u večernjim satima u ulici Partizanske avijacije u Beogradu, saznaju srpske Novosti.

"Oko 21.20 sati iz ulice Partizanske avijacije bb kod Tržnog centra Okov zaustavljena je gospođa Severina Vučković Kojić, državljanka Republike Hrvatske, od strane radnika UKP-a, bez dozvole za kretanje za vrijeme policijskog sata", naveo je tamošnji medij Telegraf dio policijskog izvješća dodajući kako je zatečena u vozilu marke BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka.

Kako pišu srpski mediji, Severina je dovedena u Policijsku stanicu Novi Beograd gdje bi trebala biti ispitana. 

Policijski sat je dio mjera srbijanskih vlasti u borbi protiv širenja koronavirusa. Radnim danima traje od 17 do pet sati ujutro, a vikendom od 17 u petak do pet sati ujutro u ponedjeljak.

Kazna za prekršitelje je od 400 do 1300 eura.

Od početka izvanrednog stanja 15. ožujka zabranu kretanja prekršilo je više od 2600 ljudi, 588 samo proteklog vikenda, objavilo je ministarstvo pravosuđa.

O svemu se netom nakon privođenja oglasila priopćenjem:

''Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platit će novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi puta susreće. Naime, jučer je, nakon 32 dana, prije povratka u Zagreb, otac dopustio da vidi sina na 15 minuta. Kako i Popović i njihov zajednički sin imaju srbijansko državljanstvo, ostala je dan duže u Beogradu, da bude sigurna da je Popović vratio dijete u Zagreb, jer ona ne bi mogla natrag u Srbiju, a njemu nije vjerovala, zato što je na sve moguće načine sprječavao da vidi dijete, opstruirao povratak u Zagreb, ne pristajući da se dijete vrati u Hrvatsku s majkom i provede obaveznu samoizolaciju od 14 dana u Hrvatskoj, s majkom koju nije vidio više od mjesec dana'', prenosi večernji.hr

Kopirati
Drag cursor here to close