Da te pitam da li imaju duge kose?

Tvrdi da je došao iz 2048. i da će se dogoditi nešto strašno

Bryant Johnson tvrdi kako može putovati kroz vrijeme jer su ga ti vanzemaljci napili, a u 2017. godini je završio greškom - zapravo je trebao stići godinu kasnije
Lifestyle / Flash | 07. 10. 2017. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Došao sam iz 2048. godine da bih vas upozorio na dolazak vanzemaljaca", objasnio je muškarac iz Caspera u Wyomingu policajcima nakon što su ga priveli u pijanom stanju.

Bryant Johnson uhićen je u ponedjeljak zbog pijančevanja i uznemiravanja građana.

Iz policije su kazali kako je Johnson smrdio po alkoholu i govorio vrlo nerazgovjetno, ali su uspjeli razaznati da 'izvanzemaljci dolaze na Zemlju sljedeće godine i 'trebamo što prije pobjeći'.

I policijskom izvještaju navode kako nije naveo točan datum ili vrijeme kada bi vanzemaljci trebali doći.

Odbio je razgovarati s liječnicima te tražio da ga odvedu gradonačelniku.

Tvrdio je kako može putovati kroz vrijeme jer su ga ti isti vanzemaljci napili, a u 2017. godini je završio greškom - zapravo je trebao stići godinu kasnije.

Unatoč objašnjenjima završio je u pritvoru, piše Huffington Post, a prenosi 24 sata.

Man Claiming To Be From The Year 2048 Says He's Back With A Warning

A Wyoming man accused of public intoxication allegedly told police he traveled from the year 2048 to warn mankind of an impending invasion by extraterrestrials. Bryant Johnson issued his grave warning to Casper police Monday night after officers were called about the man and his out-of-this-world message, according to an arrest report obtained by HuffPost.

Kopirati
Drag cursor here to close