Tvoju majicu nosim: Projekt u potpisu tročlane neodoljivo šarmantne i odvažne bh.ekipe

Lifestyle / Flash | 07. 01. 2016. u 12:11 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reklamiranje je umjetnost. Makar to misle Anita, Dejan i Boris koji su svoje kreativne snage usmjerili u projekt naziva Tvoju majicu nosim.

Tvoju majicu nosim je projekt koji ima za cilj na zanimljiv, inovativan, interaktivan, nezaboravan i pristupačan način promovirati kompanije i brandove u Bosni i Hercegovini.

Kada posjetite njihovu web stranicu www.tvojumajicunosim.com vidjeti ćete da možete kupiti svoj dan. Kupovinom svog dana ste zapravo kupili svoju reklamu na veoma zanimljiv i do sada, neviđen način u BiH. Zanimljivost leži u načinu na koji ova odvažna ekipa kreira reklamu za klijenta te u cijeni koju klijent plaća.

Naime, na dan koji ste kupili jedna će osoba iz njihove tročlane ekipe nositi majicu s vašim logotipom u kojoj će napraviti dvije izuzetno zanimljive fotografije i objaviti ih na društvenim mrežama projekta gdje će uz Google, Facebook i Instagram fotografije pogledati više od 100.000 ljudi.

Cijena koju ćete za to platiti na datum 1.1.2016. godine je 1 KM. Cijena za naredni dan, tj 2.1.2016.godine iznosi 2 KM, dok ćete za datum 6.1.2016. godine izdvojiti 6 KM, da bi zadnji dan u godini, 31.12.2016. cijena reklame bila 365 KM.

Ovakav projekt je podigao ogromnu prašinu i u Americi gdje su se kroz njegove tri godine postojanja brandovi poput Smarties i Coca Cola redovno promovirali i zadobivali sve više simpatija i lojalnih kupaca koji cijene inovativnost, dobru zabavu i zanimljivu reklamu, dok je ekipa koja je nosila majice dobila zavidan broj ponuda da postanu zaštitna lica raznih brandova, a sve to zahvaljujući dobroj zabavi, sjajnim fotografijama i pozitivnoj energiji koju projekt ima. Zbog svega toga ne sumnjamo da će pregledavanje novih fotografija na društvenim mrežama ovog projekta postati i vaša nova jutarnja navika.

Zakupi svoj dan! - Saznaj više

 

Kopirati
Drag cursor here to close