Obećao je

Tužila dečka jer je nije oženio nakon osam godina veze

Gertrude Ngoma (26) iz Ndole u Zambiji pokrenula je pravni postupak protiv svog dečka Herberta Salalikija (28), oca njezinog djeteta koji je, kako tvrdi, obećao da će je oženiti.
Lifestyle / Flash | 10. 12. 2020. u 09:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jednoj Jednoj ženi dosadilo je čekati na vjenčanje s dugogodišnjim dečkom s kojim dijeli i dijete pa ga je odlučila tužiti.

Gertrude Ngoma (26) iz Ndole u Zambiji pokrenula je pravni postupak protiv svog dečka Herberta Salalikija (28), oca njezinog djeteta koji je, kako tvrdi, obećao da će je oženiti.

Iznervirana zaručnica dovela ga je pred sud zahtijevajući da iznese svoje planove za budućnost nakon što se umorila od čekanja, ali i počela sumnjati u njegovu vjernost nakon što ga je uhvatila kako šalje poruke drugoj ženi, prenosi Daily Mail.

"Nikad nije bio ozbiljan, zato sam ga dovela pred sud jer zaslužujem znati našu budućnost", rekla je žena na sudu. U svoju obranu Salaliki je rekao kako je želi oženiti, no ne može si to priuštiti, a tvrdio je i kako par ne komunicira dovoljno jer mu ona ne daje dovoljno pažnje.
Već je platio miraz

Ngoma je rekla pred sudom kako sad osjeća da Herbert nikad nije bio ozbiljan oko njihove veze, usprkos tome što je već platio miraz, koji se u Zambiji tradicionalno plaća obitelji mladenke kao znak da će se budući muž brinuti za nju.

Par nikad nije ni živio zajedno, iako dijele dijete, s obzirom na to da je Gertrude ostala s roditeljima. No Herbert je branio svoju odluku navevši kako nije dovoljno financijski stabilan da si priušti vjenčanje, piše Index.

Rekao je i kako se dvoumio o vjenčanju jer mu zaručnica nije pružila pažnju koju je smatrao da zaslužuje.

Sutkinja Evelyn Nalwize savjetovala je Gertrude da tuži dečka zbog kršenja bračnog ugovora, ali i dodala kako vlasti ne mogu učiniti ništa više da interveniraju. Sutkinja je tako presudila da bi par svoje razmirice trebao riješiti izvan suda.

Kopirati
Drag cursor here to close