Pohvale se nižu

Turisti očarani Mostarom: Most kao iz bajke, rijeka oduzima dah

Glavna mostarska atrakcija Stari most ocijenjen je izvrsnom ocjenom na popularnoj stranici TripAdvisor.
Lifestyle / Flash | 20. 05. 2018. u 10:00 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolaskom toplih dana u Mostaru je počela turistička sezona. Autobusi turista, mahom stranih, dolaze posjetiti grad na Neretvi.

U Mostaru im se sviđa sunce, klima, rijeka Neretva, a zatečeni su i povijesnim činjenicama koje uče za vrijeme mostarskog razgledavanja.

Strani turisti najčešće dolaze organizirano i u grupama, međutim u Starom gradu ne provedu previše vremena. Ono vremena što provedu dovoljno im je da stvore dobar utisak o ovoj turističkoj destinaciji.

Glavna mostarska atrakcija Stari most ocijenjen je izvrsnom ocjenom na popularnoj stranici TripAdvisor.

Foto: Bljesak.info / Turisti u Starom gradu

''Prekrasan most UNESCO-ove svjetske baštine. Prekrasan pogled i iznenađujuće kako je svijet pomogao izgraditi most. Rijeka Neretva je tirkizno zeleno i jednostavno oduzima dah. Prodavači su bili prijateljski nastrojeni, a njihovi ručno izrađeni radovi nadahnjuju'', smatra turist iz Kanade.

Turist iz Velike Britanije kaže kako nije mnogo očekivao, ali kako je Mostar lijep grad. Preporučio je drugim turistima da posjete Stari most i bazar. Rekao je kako svi prodavači dobro govore engleski. Posjetu Mostaru ocjenjuje kao veoma dobro iskustvo.

Foto: Bljesak.info / Turisti u Starom gradu

''Pogled sa Starog mosta bio je stvarno nevjerojatan. Čak možete vidjeti i lokalne ljude kako skaču s njega. Povijest Mostara je tužna i jeziva, ali mi je tako drago da sam odvojila vrijeme za posjet.  Definitivno vrijedi putovati i doživjeti takvo mjesto'', smatra turistica iz Londona.

Stari most zaista niže pohvale na društvenim mrežama i na službenim turističkim stranicama.Turisti ga opisuju kao pravi prizor iz bajke.

Foto: Bljesak.info / Turisti u Starom gradu

Osim Starog mosta, turistima u Mostaru se sviđa ljepota rijeka Neretve i Radobolje, džamije, te muzeji.

Podsjećamo, da je nedavno Mostar pohvalio i kolumnist britanskoga Guardiana.

Kopirati
Drag cursor here to close