Carlsberg

Tuborg specijalne glazbene limenke na bh. tržištu

Lifestyle / Flash | 30. 07. 2012. u 11:24 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati Carlsbergov brand Tuborg lansirao je posebnu zbirku glazbenih limenki, posvećenih različitim glazbenim pravcima - rocku, jazzu, discu, hip hopu i house glazbi.

Glazbene Tuborg limenke prodavat će se na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske, Hrvatske, Srbije i Mađarske. U glazbenim limenkama od pola litre je klasično Tuborg pivo, koje je jako poznato ljubiteljima glazbe.

"Glazba je bit Tuborga, a naš brand je u posljednjih nekoliko godina već postao sastavni dio moderne glazbene scene. Tradicionalno, Tuborg podržava najbolje glazbene događaje, ali ove godine smo odlučili otići korak dalje i ljubiteljima glazbe ponuditi specijalne glazbene limenke, a jednostavnim odabirom jedne od limenki kupci mogu iskazati svoju glazbenu strast", rekao je Armin Bukarić, direktor Carlsberg BH.

Limenke je dizajnirao bugarski Noble Graphics Creative Studio, a u dizajnu su sudjelovali kreativni mladi ljudi. Vizija glazbenih limenki u sebi integrira elemente za svaki od pet glazbenih pravaca, poput gitara, lobanja, klavira, disco kugle, gramofonske ploče, DJ slušalica, tenisica i slično. Tako su potrošači dobili priliku otkriti nove glazbene pojedinosti, dok uživaju u ispijanju Tuborg piva.

"Da bi stvorili autentičnu glazbenu zbirku, angažirali smo mlade dizajnere sa različitim glazbenim ukusima, koji su mjesecima prilagođavali svoje omiljene pjesme i izvođače u skice, dizajn i 3D modele limenki. Vjerujemo da će se, ovako hrabrim strateškim potezom, Tuborg još više približiti svojim potrošačima. Zadatak je ujedno bio veliki izazov i zadovoljstvo za naš tim. Ovo je jedna od rijetkih prilika da lokalna agencija za oglašavanje dobije posao razvoja globalnog izgleda određenog proizvoda", rekao je Chavdar Kenarov, kreativni direktor u Noble Graphics Creative Studio.

Kopirati
Drag cursor here to close