eto im pameti

Trump o Madonni: Iskreno rečeno, odvratna je!

Lifestyle / Flash | 29. 01. 2017. u 09:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki predsjednik Donald Trump (70) nije ostao dužan slavnoj Madonni (58), koja je veliki protivnik njegove politike i ideja.

U razgovoru za „Fox News“ ovaj predsjednik-milijarder izrekao je vrlo uvredljivo mišljenje o njoj.

"Iskreno, ona je odvratna", kazao je Trump, u ne baš državničkome tonu.

Zapravo joj je uzvratio za njezin istup za vrijeme „Women's March“ prosvjeda prošloga tjedna.

"Puno sam razmišljala o tome kako bi bilo kad bi netko Bijelu kuću digao u zrak, ali to ne bi ništa promijenilo", rekla je Madonna s pozornice.

Ona glasi kao jedna od najvećih protivnica aktualnog predsjednika SAD-a, a kad o njemu govori uopće ne bira riječi.

Što se pak Trumpa tiče, sadašnji osjećaj odvratnosti po pitanju pomisli na Madonnu, nije uvijek bio prisutan u njegovoj glavi.

Poznavatelji kažu kako je sadašnji predsjednik 80-tih godina prošloga stoljeća očajnički pokušavao isposlovati jedan izlazak s pop ikonom.

Međutim, magazin "People" piše kako je Trump 90-tih godina 'okrenuo ploču' i pokušavao na sve načine uvjeriti javnost kako je zapravo pjevačica proganjala njega.

Tako se, navodno, u jednom telefonskom pozivu predstavio kao glasnogovornik Donalda Trumpa, te je ispričao verziju u kojoj je Madonna pokušava njega pridobiti za jedan susret 's izgledima'.

Madona na prosvjednom maršu proti Donalda Trumpa

Danas mu je Madonna u najmanju ruku odvratna, a mišljenja je kako ona predstavlja sramotu za njihovu zajedničku domovinu.

"Vjerujem da je ponajviše naštetila samoj sebi. Ono što je kazala, prava je sramota za našu zemlju", rekao je još Trump.

Inače, procjenjuje se kako je marš žena i zagovornika poštivanja ljudskih prava i jednakosti među ljudima u Americi okupio milijun prosvjednika protiv Trumpa, pri čemu je diljem svijeta na marševima i prosvjedima bilo još nekoliko milijuna njegovih protivnika.

Onima koji su govorili kako takvi marševi nikamo ne vode, Madonna je poručila: "Fuck you.“

Ne baš u stilu jedne dame, ali Madonna je ionako uvijek bila 'pretplaćena' na psovke.

Kopirati
Drag cursor here to close