Tri stvari koje morate uraditi kad ste u Neumu

Lifestyle / Flash | 08. 07. 2021. u 13:04 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U uvali neumskog i malostonskog kanala, u Neumu, temperatura mora i zraka nekada budu iste, jer ljeti more zna dostići i nevjerojatnih 32 stupnja! Još kada se tomu ubroji savršena mediteranska klima i izrazito srdačno stanovništvo, ne možete pogriješiti ako odete ovdje na odmor.

Sve prirodne blagodati čovjek je iskoristio kako bi napravio jedno od najdinamičnijih i tourist-friendly mjesta na Jadranu, a mi vam donosimo samo tri atrakcije koje Neumu s pravom donose naziv “bh. Monte Carlo”.

Savršena lokacija za savršenu sliku, i sjećanje - Panoramski bazen
Posljednjih godina ekvivalent za odmor iz snova postala slika zalaska sunca i umirujuće panorame neke egzotične destinacije iz infinity pool-a. Ako ne stižete da za sliku savršenog odmora prevalite hiljade kilometara ovog ljeta, ni ne morate - on vam je zapravo na dohvat ruke. Već dvije godine na krovu najvećeg neumskog hotela, Hotela "Neum", nalazi se panoramski bazen, baš taj čuveni infinity pool, s kojeg se pogleda pruža na cijeli Uski zaljev, sa sunčalištem od približno 3,000 kvadratnih metara. Najbolji infinity bazeni zamagljuju granice između prirode i onoga što je čovjek napravio. Bazen stvoren za duge ljetnije dane i slikovite zalaske sunca, koji su sigurno ljepši uz rub bazena s ugodne ležaljke i koktelom u ruci.

Ljeto u Neumu bez duhanskog dima

PR  / IQOS stigao u Neum

Ipak, savršen odmor nije samo savršena slika, dan bez stresa, umirujuć zvuk morskog vjetra i valova, već i razdoblje godine koji nas često navede da korigiramo neke svoje loše životne navike i donesemo bolje odluke. Vizija svijeta bez duhanskog dima ovog ljeta stigla je i na naše primorje obzirom da je ovog srpnja otvorena prva IQOS lokacija u Neumu i to na šetalištu ispred Hotela "Zenit". IQOS je inovativni uređaj koji baziran na tehnologiji zagrijavanja, a ne sagorijevanja duhana, a iako je najbolja odluka ostaviti cigarete u potpunosti, svi oni koji se ipak ne žele odreći ovog rituala, mogu ovog ljeta i u Neumu za sebe izabrati bolju alternativu i uživati u svom prvom odmoru bez duhanskog dima.

Indiana Jones avantura ili kako imati aktivan odmor na samo 10km od Neuma

Foto: herzegovinabike / Vjetrenica

A kada poželite promjenu od morskih plaža i koktela, tu je uvijek mogućnost izleta do podzemnog hercegovačkog dragulja - špilje Vjetrenica, udaljene samo 12 km zračne linije od Jadranskog mora. Vjetrenica je najveća, najčuvanija i najpoznatija špilja u BiH, koja svojim tunelima i dvoranama svakog posjetitelja ostavlja bez daha. Naročito kada dođete do Zlatne dvorane, prostorije čije je tlo ukrašeno sigastim kamenicama koje stvaraju poseban sjaj, svjetlost i mističnu atmosferu u ovim mračnim, podzemnim dubinama zaista ćete se osjećati kao u nekom od Indiana Jones filmova.

Kopirati
Drag cursor here to close