zbogom neugodni mirisi

Tri prirodna dezodoransa

Lifestyle / Flash | 05. 08. 2016. u 16:26 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znojenje je sasvim u redu, pogotovo ljeti, jer se na taj način tijelo i hladi i izbacuje dio toksina, no ako ga prati neugodan miris - imate problem.

Umjesto da koristite antiperspirante i slične izmišljotine koje su pune čudne kemije, okrenite se prirodnim sredstvima koja će smanjiti neugodne mirise i omogućiti vam normalno funkcioniranje bez sakrivanja iza oblaka parfema.

Kokosovo ulje - učinkovito uklanja neugodne mirise, naročito u kombinaciji sa sodom bikarbonom. Pomiješajte po jednu žličicu oba sastojka i kapnite neko eterično ulje i evo vam prirodnog dezodoransa.

Limun - snažno antibakterijsko djelovanje limuna prava je stvar za one koji imaju problema s neugodnim mirisom ispod pazuha, jer ga uzrokuju baš bakterije na našoj koži. Stoga, bit će dovoljno raspoloviti limun i namazati se ispod pazuha, pa isprati kožu hladnom vodom nakon 15-ak minuta.

Soda bikarbona - pomaže kod mnogih problema s kožom ili kosom, jer učinkovito neutralizira neugodne mirise. Prstohvat sode bikarbone pomiješajte s vodom i nanesite ispod pazuha, a kad se osuši uklonite ostatke praha papirnatom maramicom, prenosi Metro-portal.

Kopirati
Drag cursor here to close