Koliko puta ste previše začinili ručak?

Tri poznata chefa dio osmog izdanja Fuckup Nights-a Mostar

Jedinstveni globalni događaj, koji se već tri godine održava u Mostaru u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka, ponovno se vraća u grad na Neretvi
Lifestyle / Flash | 31. 08. 2021. u 13:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko puta ste previše začinili ručak? Sjećate se baš one važne prilike u kojoj vam glazura na kolaču nije imala željenu teksturu? Zamislite koliko prilika za pogriješiti u kuhanju imaju neki od najpoznatijih regionalnih kuhara. Ipak, u njihovom životu nije samo kulinarsko umijeće na svakodnevnom testu! Oni su odlični chefovi, uspješni poduzetnici i ljudi sa skrivenim strastima koji su svoje iskustvo stekli na „jednostavan“ način – praveći male i velike greške, a sada su ih spremni podijeliti s vama na osmom izdanju Fuckup Nights-a Mostar!

Jedinstveni globalni događaj, koji se već tri godine održava u Mostaru u organizaciji INTERA Tehnološkog Parka, ponovno se vraća u grad na Neretvi, a ovaj put okuplja vrhunske regionalne chefove. Mate Janković, Mario Mandarić i Severin Terzić će u ponedjeljak, 6.9.2021. godine u dvorani Europa INTERA Tehnološkog Parka kroz 10 fotografija i u 7 minuta ispričati priče koje su obilježile njihove karijere. Od kratkih neuspješnih izleta u glazbene vode, neodobravanja okoline pa sve do neočekivanih obrata u karijerama, ova tri kuhara imaju iskustva koji su ih dovela na liste najboljih regionalnih i svjetskih kuhara, chefova u elitnim svjetskim restoranima te vlasnike Michelinovih zvjezdica!

Ovaj put ovi popularni chefovi za vas na tanjure neće servirati svoje specijalitete nego odlične priče koje jamče zabavu. Zato ne propustite priliku da budete dijelom Fuckup Nights-a Mostar Vol. 8 – brzo na link da rezervirate svoje mjesto.

Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući projektu 2CODE sufinanciranom sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije. Požurite, broj mjesta je ograničen u skladu s epidemiološkim mjerama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close