Muške greške

Tri najveća muška kiksa u krevetu

Lifestyle / Flash | 04. 06. 2016. u 08:37 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Seks je strastveni trenutak u kojem trebaju uživati oba partnera. Ali, ponekad, u žarkoj želji da udovolje partnerki, muškarci pretjeraju.

1. Polovična erekcija

Za razliku od žena koje mogu voditi ljubav i kada im se baš i ne radi to, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu odglumiti uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov “ponos” nije u 100 postotnoj poziciji veoma česta.

Ali, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani uz stres, umor, strah ili pak nesigurnost, piše Lepotaizdravlje.rs.

2. Malo nježnije… tamo dole

U želji da zadovolje partnericu muškarci ponekad pretjeraju. S obzirom na to da muškarci predstavljaju fizički jači pol, ponekad njihova snaga ne ide u korist žena. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignoriraju.

Grubi dodiri, ali i oštra brada mogu vrlo naglo smanjiti, pa čak i ugasiti plamen strasti. Jedino rješenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je ''ono dole'' osjetljiva i nježna zona koja zahtjeva jednako nježne dodire i poljupce.

3. Malo je prebrz za mene

Više od 70 posto žena se barem jednom našlo u situaciji da jednostavno nisu stigle doći do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva riječ je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati.

Ali, ako se ovakva situacija ponavlja često, vrijeme je za promjene. Razgovarajte s partnerom ili upotrijebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija prije seksa samo su neke od tehnika koje vam mogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

Kopirati
Drag cursor here to close