Astrolozi tvrde

Tri horoskopska znaka koja su modno osviještena

Izdvajaju se tri znaka zodijaka koji modu imaju u malom prstu, što se obično i vidi na njima te su najbolji u davanju modnih savjeta, a često imaju i posao ili hobi koji je vezan uz modu.
Lifestyle / Flash | 06. 12. 2019. u 22:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neki se ljudi jednostavno rađaju s osjećajem za modu i stil, a astrolozi smatraju da im je to zapisano u horoskopu.

Pri tome izdvajaju tri znaka zodijaka koji modu imaju u malom prstu, što se obično i vidi na njima te su najbolji u davanju modnih savjeta, a često imaju i posao ili hobi koji je vezan uz modu.

Bik

Osobe rođene u znaku Bika ne možete ne zamijetiti. Kada uđu u prostoriju, obaraju s nogu svojim izgledom i činjenicom da im sve stoji savršeno. Njima bismo rado dopustili da budu naši osobni stilisti s obzirom na to da imaju neponovljivo dobar modni ukus. 

Blizanci

Blizanci su poznati po svom elegantnom stilu. Njihov trud uvijek se lako zamijeti, kao i njihova odanost trendovima. Uvijek pomno biraju svoje odjevne kombinacije i modne dodatke, a iz kuće nikada ne izlaze nesređeni. Pravi su modni uzor.

Vodolija

Vodenjak je pravi otmjeni klasičar. Uvijek kupuje modno bezvremenske komade, a ni od čega je sposoban napraviti svašta. Vodenjaci su vrlo vični u uređenju prostora, a znaju i u što treba ulagati, a što zaobići u širokom luku. Pitajte ih, sve će vam objasniti.

Kopirati
Drag cursor here to close