Zove u skupe restorane

Tri godine jede besplatno: Poziva žene na spoj i ostavlja ih u restoranu

''Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tete i da mora brzo napuniti mobitel. Nakon toga je nestao'', kaže žrtva
Lifestyle / Flash | 16. 05. 2018. u 09:35 Bljesak.info
Kopirati

Paul Gonzales već tri godine ostavlja ženama na spoju da plate račun. Prvi puta se pojavio u medijima u ožujku prošle godine nakon što je ostavio dvije žene nakon spoja i ostavio im da plate skupe račune u restoranu u Kaliforniji.

Video: Tri godine besplatno večera u luksuznim restoranima

Jedna od žena je ispričala medijima da je Gonzalesa provjerila na internetu i saznala je da je već prevario dvije žene na isti način kao i nju. Gonzalesa to očito ne smeta jer je prije samo nekoliko dana nasamario još dvije žrtve, pišu 24 sata.hr.

Žene upoznaje online i onda ih poziva na spoj. Nakon divne, ali i često skupe večere žrtvama počne govoriti o svojoj bolesnoj teti i koliko se brine zbog nje.

Nakon toga odlazi u automobil navodno po punjač za mobitel, ali se nikada ne vrati u restoran. Jedna je žrtva večeru morala platiti 130 dolara.

''Naručio je salatu od škampi, filet mignon, pojeo i onda otišao van. Rekao mi je da čeka poziv tete i da mora brzo napuniti mobitel. Nakon toga je nestao'', kaže jedna žena. Dodala je da joj je povrijedio ponos i da se osjećala glupo.

Kalifornijska policija poziva žrtve da podnesu prijave jer je takvo ponašanje u toj saveznoj državi kažnjivo, piše Odditycentral.
 

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.