Bloom Beauty Garden

Tražena prirodna kozmetika sestara iz Novog Travnika

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2021. u 08:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlade poduzetnice Mirna i Ivona Brkan, sestre iz Novog Travnika, izradom prirodne kozmetike počele su se baviti tek prije nekoliko mjeseci, a za kratko vrijeme već su postale tražene diljem BiH.

Po struci magistre farmacije, ljubav prema preparatima ove vrste usmjerile su u pokretanje vlastitog brenda Bloom Beauty Garden. 

"Na ideju smo došle tijekom studiranja u Sarajevu, na fakultetu smo izrađivale različite farmaceutske preparate, a budući da smo zaljubljenice u kozmetiku tako smo i došle na ideju izrade vlastite linije prirodnih proizvoda", rekla je Ivona Brkan u razgovoru za Bljesak info.

Foto: Privatna arhiva / Mirna i Ivona Brkan

Njihovi proizvodi su potpuno prirodni, u svom sastavu sadrže isključivo prirodne tvari koje ni na koji način ne mogu naštetiti koži, a cijena je pristupačna svima.

"S obzirom na to da sve što nanesemo na našu kožu se upija u naš organizam pa prirodna svojstva naše kozmetike smatramo jednom velikom prednošću ako ih usporedimo s proizvodima koji sadrže kemijske tvari. Naša ideja je od samog početka bila izraditi proizvode koje i mi same želimo koristiti, po pristupačnim cijenama, a da to nikako ne utječe na kvalitetu proizvoda”, naglašava Ivona.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bloom beauty garden (@bloom_beauty_garden)

Trenutno proizvodi koje izrađuju namijenjeni su ženama, ali ne postoji pravilo da iste ne mogu koristiti i muškarci, pogotovo kada je riječ o hidratantnoj kremi. A uskoro, kako kaže, pripremaju i liniju koja će biti posvećena isključivo muškarcima.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bloom beauty garden (@bloom_beauty_garden)

A da je riječ o izuzetno kvalitetnim preparatima, to potvrđuju i njihove klijentice koje ne kriju zadovoljstvo: "Kupci su za sada jako zadovoljni, javljaju nam se redovno i zadovoljni su kako im koža reagira na našu kozmetiku" , nastavlja mlada poduzetnica.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Bloom beauty garden (@bloom_beauty_garden)

Preparate izrađuju same njih dvije, a proizvod sestara Brkan mora biti kvalitetan ako se u njega mnogo ulaže: "Ulažemo puno vremena i ljubavi u svoje preparate, a izrađujemo ih nas dvije same za sada i drago nam je što naši kupci, iako smo tek na početku, prepoznaju i cijene naš trud."

Prirodni proizvodi sestara Brkan, mogu se naručiti putem njihove Facebook i Instagram stranice Bloom Beauty Garden.

Kopirati
Drag cursor here to close