Ples u Bijeloj kući

Travolta o princezi Diani: Bio sam njen princ na bijelom konju

Lifestyle / Flash | 24. 03. 2016. u 08:11 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davne 1985. godine, 24-godišnja princeza Diana sa suprugom, 37-godišnjim princem Charlsom doputovala je u Washington, gdje je u Bijeloj kući bila gošća predsjednika Ronalda Regana. Gala večeri nazočile su brojne slavne osobe, među kojima su bili i Clint Eastwood i Tom Selleck.

Međutim, jedan glumac u društvu princeze Diane priredio je povijesni ples o kojem se i dalje priča. Bio je to John Travolta, a njihov "nastup" je bio toliko upečatljiv da je čak elegantna crna Dianina haljina nazvana "Travolta", piše Mashable.com.

Iako je princeza te večeri plesala i s američkim predsjednikom, Eastwoodom i Selleckom, bilo je više nego očigledno da se najviše zabavljala s Travoltom. U nekoliko navrata, slavni glumac se osvrtao na tu nezaboravnu večer. "Stavio sam ruku na sredinu njenih leđa, a zatim je spustio tako da joj dam samopouzdanja, da zna da će nam biti prijatno.

Osjetio sam da sam je vratio u djetinjstvo, kada je vjerojatno gledala "Briljantin" i u tom trenutku bio sam njen princ na bijelom konju", izjavio je tom prilikom glumac. Da su njih dvoje bili sjajan tandem na podiju za igru, dokazao je i gromoglasan aplauz koji su na kraju dobili.

Kopirati
Drag cursor here to close