Za 17 štićenika centra

Tomislavgrad: Uručena vrijedna donacija za Udrugu 'Nova nada'

Pored vozila uručeno je i 6.000 maraka. Ta sredstva prikupljena su 11. kolovoza na 14. memorijalnom malonogometnom turniru "Andrija Bartulić-Toni" i na okupljanja branitelja župe Kongora na manifestaciji "Kongora u srcu".
Lifestyle / Flash | 23. 08. 2019. u 14:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / Vrijedna donacija za Udrugu Naša nada

Centru za odgoj i obrazovanje djece i mladeži s poteškoćama u razvoju "Nova nada" iz Kovača pored Tomislavgrada u petak je predano novo vozilo marke Volkswagen Transporter T6 kombi, koje će služiti za prijevoz 17 štićenika tog centra. 

Ukupna vrijednost vozila iznosi 70.200 maraka, a nabavku je financirala Vlada Republike Hrvatske, preko Središnjega državnoga ureda za obnovu i stambeno, u iznosu od 200 tisuća kuna, dok su ostalo proračunska sredstva Općine Tomislavgrad. 

Pored vozila, Centru "Nova nada" uručeno je i 6.000 maraka. Ta sredstva prikupljena su 11. kolovoza na 14. memorijalnom malonogometnom turniru "Andrija Bartulić-Toni" i na okupljanja branitelja župe Kongora na manifestaciji "Kongora u srcu". 

U svoje osobno ime te uime učenika, roditelja i zaposlenika, predstavnicima Udruge hrvatskih branitelja pukovnik "Andrija Bartulić-Toni" iz Kongore na donaciji je zahvalila ravnateljica Centra Anđelka Buljan.

 

Kopirati
Drag cursor here to close