Humanitarci

Tomislavgrad: Udruga Kap ljubavi dobila novo skladište

Lifestyle / Flash | 04. 08. 2016. u 06:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na površini od 300 četvornih metara, u industrijskoj zoni tomislavgradske općine, na Vučilovom brigu otvoreno je novo skladište Duhovno-humanitarne udruge Kap ljubavi.

Skladište je izgrađeno dobrovoljnim prilozima domaćih i iseljenih Duvnjaka te drugih dobročinitelja, a zemljište za izgradnju donirala je Općina Tomislavgrad, piše Tomislavcity.

Svečanosti otvaranja objekta nazočili su ovdašnji gospodarstvenici, predstavnici općinske i županijske vlasti, predstavnici vjerskoga života te drugi gosti.

Objekt je, kako i priliči, blagoslovio voditelj Udruge fra Jozo Radoš Đoka, ali i fra Mika Stojić - predsjednik Humanitarne udruge "Fra Didak Buntić" iz Čituka kao i tajnik spomenute Udruge Pere Petrušić. Tom prigodom Kapi ljubavi uručili su dvije tisuće eura. Svi oni uputili su riječi zahvale dobročiniteljima, čestitali Kapi ljubavi na dosadašnjem radu te izrazili želju da dobri ljudi nastave pomagati radi onih koji su u potrebi.

Danas Kap ljubavi skrbi za oko 400 obitelji iz BiH, a prema riječima fra Joze Radoša Đoke, u izgradnju skladišta uloženo je oko 85.000 KM. Svi troškovi još nisu podmireni.

''U ovih 17 godina, koliko djeluje Udruga Kap ljubavi, još nisam naišao na zatvorena vrata, kazao je fra Jozo Radoš Đoka, stoga ne treba sumnjati da će i dugovi na vrijeme biti podmireni. Ostvario je se moj san, izgradili smo skladište'', rekao je za Tomislavcity fra Đoka.

Kopirati
Drag cursor here to close