Modni rat

Tko tu koga: Severina optužena da kopira Karleušu

Lifestyle / Flash | 10. 01. 2016. u 10:59 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Jelene Karleuše što na umu to i na drumu, a čini se da je tako i kod njenih fanova koji nisu uspjeli odoljeti da ne napišu komentar ispod Severinine slike na kojoj nosi haljinu sličnu Karelušinoj

Nakon što je Severina objavila fotografiju na svom Instagramu na kojoj sa crnom zalizanom kosom stoji u bijeloj haljini poput labuda, među komentarima se jedno ime itekako izdvojilo. „Karleuša_life“ službeni je profil obožavatelja Jelene Karleuše koja je vrlo sličnu haljinu imala na koncertu prije 6 godina u Beogradskoj areni.

?? #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A photo posted by Severina Kojić (@severina) onJan 8, 2016 at 5:31am PST

‘’Ta haljina se šivala za Jelenu Karleušu, točnije za njen koncert u Beogradskoj areni. Unikatna je, dakle, znači da se Severina inspirirala Karleušinim stylingom iz 2010. i sašila haljinu po uzoru na njenu’’, pisalo je u komentaru.

Činjenica je da Severina nije morala znati što je srpska pjevačica odjenula prije 6 godina, ali njeni stilisti su, po mišljenju Karleušinih obožavatelja, trebali biti informiraniji.

After 6 years...

A photo posted by Jelena Karleuša/ FAN PAGE™ ? (@karleusastar_life) onJan 8, 2016 at 5:44pm PST

Prisjetimo se da je na proslavi desetog rođendana srpskog magazina Story, koji se održao krajem prošle godine, Jelena Karleuša odnijela nagradu za najbolju modnu ikonu u regiji, dok je Severina dobila nagradu za najbolju osobnost na istom području, prenosi Dalmacija News.

Kopirati
Drag cursor here to close