Etnofest

Tko će zabavljati Neumljane na ovogodišnjem festivalu?

Prvi put se održao 1996. godine, i od tada okuplja različite glazbene izvođače iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.
Lifestyle / Flash | 13. 08. 2019. u 15:21 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski glazbeni festival Etnofest Neum 24. godinu za redom, održat će se u nedjelju, 18. kolovoza 2019., na sunčanoj obali hotela Zenit s početkom u 20,30 sati.

Riječ je o festivalu koji se već tradicionalno održava u mjesecu kolovozu, u sklopu obilježavanja Dana Općine Neum i proslave blagdana zaštitnice neumske župe – Gospe od Zdravlja, a njeguje hrvatski tradicionalni izričaj i nema natjecateljski karakter, priopćeno je iz Općine.

Prvi put se održao 1996. godine, i od tada okuplja različite glazbene izvođače iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ove godine publika će imati priliku uživati u nastupima 22 izvođača, i to: Mia Dimšić, Jasmin Stavros, Alka Vuica i Livio Morosin, Željko Krušlin Kruška i Latino, Dražen Žanko, Zdravko Škender, The Frajle, Đuka Čaić, Bruno Krajcar, Trio Gušt, klapa Nostalgija, Mario Rucner Project feat. Mladen Burnać, Leo, Ivica Šeperić feat Jasmin Stavros, Filmmusicorkestar, pučka pjevačka skupina Bukovica i Dario Plevnik, Lea, Ine Tadić i Ljilja Petković, Etno duo Goga i Željko, Goran Škerlep, Tihomir Krstičević i Frano Bašić.

Organizator ove zabavne manifestacije je Općina Neum i Umjetnička organizacija Hipi-hop iz Zagreba, a pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva kulture i športa te Vlade RH, priopćeno je iz Općine.

Etnofestu će prethoditi 12. Večer hrvatskog foklora 'Oj kamenu, rodni moj'.

Kopirati
Drag cursor here to close