Rješenje

'Tko će nam zalijevati biljke dok smo na moru?' – Otvoren hotel!

Otvoren jeprvi hrvatski hotel za biljke što bi mogao biti sasvim praktičan odgovor na pitanje poput onoga 'Tko će nam zalijevati biljke dok smo na moru?'.
Lifestyle / Flash | 13. 07. 2018. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U zagrebačkom kinu Europa ovog su ljeta u svoju ponudu uveli novu uslugu koja je dio njihove publike zasigurno iznenadila, dok bi druge mogla spasiti određenih briga. Naime, ondje je otvoren prvi hrvatski hotel za biljke što bi mogao biti sasvim praktičan odgovor na pitanje poput onoga 'Tko će nam zalijevati biljke dok smo na moru?'.

"Na ideju je tijekom sudjelovanja na radionici Innovation Lab, održanoj u sklopu Transilvanija Film Festivala u rumunjskom Cluju krajem svibnja ove godine, došao naš direktor kina Hrvoje Laurenta. Hotel za biljke bio je ujedno i prijedlog kako da predvorja kina ožive i mimo filmskih projekcija. Odmah čim smo izašli s viješću reakcije su bile sjajne - cijeli dan zovu novinari i zainteresirani ljubitelji biljaka, a na društvenim mrežama kina Europe imamo poprilično jaku aktivnost", kazali su u kinu Europa za Poslovni.hr.

Čuvanje i njega biljaka u potpunosti su besplatni i ovaj će zeleni projekt trajati do početka rujna. Vlasnici prilikom predaje svojih zelenih ljubimaca moraju samo ispuniti obrazac u kojem će ostaviti više detalja i uputa za zalijevanje biljke te koliko će ista biti na čuvanju. Za sve biljke kojima će kino Europa biti privremeni dom ovog ljeta brinut će zaposlenici kina.

Kopirati
Drag cursor here to close