Angelina Jolie

Tjera li slavna glumica sina Maddox namjerno u svijet filma?

Lifestyle / Flash | 17. 03. 2017. u 22:56 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Usvojeni sin Angeline Joli Maddox radi kao producent već od svoje 15. godine života.

Maddox Jolie-Pitt, očito je, želi se i sam pronaći u filmskome biznisu, po ugledu na svoje roditelje, koji usvojenu djecu nikad nisu dijeli od svoje vlastite.

Već je u vrijeme snimanja filma "World War Z" kao statist okusio svijet filmskog stvaralaštva.

Kasnije je sudjelovao i na snimanju drame "By The Sea", kao vježbenik.

U najnovijem filmu Angeline Jolie "First They Killed My Father", već je dogurao do izvršnog producenta.

Tema ove povijesne drame su grozote režima crvenih Khmera u Maddoxovoj domovini Kambodži.

Jolie je o motivu da sina povede na snimanje jednog takvog filma nedavno govorila u televizijskoj emisiji "Good Morning America".

"Razgovarala sam s Maddoxom o filmu i na kraju mi je kazao kako se osjeća spremnim jer želi saznati više o zemlji svojih korijena", kazala je slavna glumica i redateljica.

O tome na koji način želi pomoći svakome do svojih šestoro djece da iskoriste neki svoj talent ili afinitet za određeno zanimanje, Angelina Jolie je u jednoj radijskoj emisiji kazala kako je važno da se svako od njih bavi onim što voli.

"Nijedno od njih ne želi postati glumac ili glumica. Ponajviše im se sviđa bavljenje glazbom. Zanima ih kako nastaje jedan film, Maddox se interesira za montažu filma, Pax voli glazbu i posao DJ-ja", kazala je Jolie.

Čini se pak kako mama po svaku cijenu nastoji da se njezina djeca etabilaruju u svijetu poznatih.

Primjerice, sa kćerkicom Vivienne, kojoj su tada bile samo četiri godine, stajala je u bajci "Maleficent" pred kamerama.

Njezin drugi usvojeni sin Pax bio je u ulozi fotografa na setu filma "First They Killed My Father".

Osim toga, Jolie je nedavno putovala u Kambodžu sa svojom djecom (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne) sa svrhom promocije najnovijeg filmskog ostvarenja.

Kritičari joj spočitavaju kako koristi svoju djecu u svađi s bivšim suprugom Bradom Pittom, želeći pokazati kako je ona super majka, koja je ne samo spremna sve učiniti za svoju djecu, nego im može i priskrbiti prednosti u budućem poslu i životu.

Kopirati
Drag cursor here to close