na vlastitu odgovornost

Tjelohranitelj: Angelina bi Brada mogla prebiti namrtvo!?

Lifestyle / Flash | 03. 11. 2016. u 14:19 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brak slavnog para Brangelina završio je neslavno, a sumnja kako je jedan od razloga razvoda nasilnost Brada Pitta, prije svega prema djeci, mnogima ne izgleda sasvim vjerodostojno.

Jedan od bivših tjelohranitelja obitelji kaže kako je potpuno isključeno da bi Brad Pitt mogao nešto učiniti djeci, jer bi ga Angelina zasigurno 'namrtvo prebila".

On tvrdi kako je ona bila ta koja je u kući nosila hlače, kako je bila dominantna i kako je Brad Pitt zapravo neka vrsta žrtve jedne snažne žene u braku.

Angelina Jolie se i profesionalno i privatno rado predstavljala snažnom osobom koja vuče naprijed, koja ima inicijativu i koja upravlja svim procesima oko sebe.

S druge strane, u usporedbi sa svojom suprugom, Brad je bio posve pitom, tvrdi Kris Herzog, koji je godinama za njih radio kao bodyguard.

"Je li Brad Pitt bio 'mušičav' kad popije? Da! Ali, ja nikad nisam vidio da je bio agresivan prema djeci ili bilo kome", kaže on.

On objašnjava kako Jolie ima neusporedivo više šansi isprašiti Pittovu stražnjicu, nego obratno.

"Ona zna stisnuti svoje šake te snažnije i brže zamahnuti nego Brad Pitt i George Clooney zajedno. Bez problema bi se mogla upustiti u sukob s obojicom skupa", kaže na slikovit način Herzog.

"Brad nikad nije dotaknuo djecu na agresivan način. On jednostavno nije takva vrsta čovjeka. Čak i kad bi bio, Angelina bi ga zbog toga nasmrt prebila. S njome se nije šaliti!", kazao je tjelohranitelj.

Također i jedan rođak Brada Pitta, imenom Roger Hal Hillhouse, tvdi za Radar Online kako ne postoje nikakva uporišta za optuživati slavnog glumca.

"Moram ga braniti. On je dobar otac svojoj djeci i nikad im ne bi učinio nešto nažao".

Zahtjev za razvod i skrbništvo

Angelina Jolie je u rujnu podnijela zahtjev za razvod braka. Ona je ujedno zatražila i pravo starateljstva s njihovu djecu (Maddox, Pax i Zahara su usvojeni, dok su Shiloh, Knox i Vivienne rođena u braku Angeline Jolie s Bradom Pittom).

Razlog zbog kojega je zatražila djecu samo za sebe je navodna agresivnost Brada Pitta kad popije koju čašicu više.

Sve je navodno eskaliralo nakon jednog žestokog sukoba između Pitta i Madoxxa, zbog čega su se morale uključiti i nadležne službe za zaštitu prava djece.

Kopirati
Drag cursor here to close