pali anđeli

Terminator: Dječak John Connor danas uistinu izgleda zastrašujuće

Lifestyle / Flash | 23. 10. 2016. u 12:31 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

John Connor trebao je spasiti čitav svijet. Riječ je u kultnom SF spektaklu "Terminator 2: Sudnji dan" (1991), filmu kojeg je kao i njegovog prethodnika režirao James Cameron, dok je glavnu ulogu opet igrao Arnold Schwarzenegger.

Edward Furlong igrao je ulogu dječaka Connora, a njegovu majku Saru Connor glumila je Linda Hamilton.

Furlong, kojemu je danas 39 godina, nije se, nažalost, snašao sa slavom koja ga je tada učinila svjetski poznatim. Bio je samo jedan u nizu takvih...

Njegova stalna borba s prekomjernim konzumiranjem alkohola i teških droga, učinila ga je glumačkim 'Paulom Gascoigneom', ako se smije tako slikovito kazati.

Posebno je bio kritičan njegov život između 22. i 26. godine, kada su teške droge bile vladarice njegove svakodnevnice.

"Bio sam ovisan o heroinu i kokainu. Bilo je zastrašujuće. Još uvijek imam noćne more u kojima se vraćam drogama", govorio je 2006. godine u jednome intervjuu.

Naime, 2000. godine Furlong je krenuo u mukotrpan i dugotrajan postupak odvikavanja.

Posljedica njegova života s pićem i drogama je i njegov današnji život. Jasno je da se nikad nije uspio 'posložiti'.

Uvjetna kazna od tri godine zatvora izrečena mu je 2010. godine jer jer prekršio jednu raniju sudsku nagodbu, a 2013. dobio je novu kaznu od šest mjeseci zatvora, jer je napao svoju povremenu ljubavnicu Monicu Keen („Dawson's Creek“).

S 14 godina postao je idol tinejdžera, a danas se ne zna ni obući kako treba. Hodajući u majici koju je izvrnuo naopačke, pocijepanih farmerica, masne i neuredne kose, s pogledom koji se 'ustaklio' za sva vremena, Edward Furlong danas izgleda kao bilo koji američki beskućnik.

Džabe ti Arnold, džabe ti Schwarzenegger...

Kopirati
Drag cursor here to close