Zvuči nevjerojatno

Jeste li spremni za 32 stupnja?

U subotu, 8. lipnja u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja većinom između 12 i 18 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 27 i 32 stupnja.
Lifestyle / Flash | 05. 06. 2019. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će sutra biti više oblačnosti u jutarnjim satima.  U ranim jutarnjim satima kiša je moguća na sjeveru, istoku i sjeveroistoku. Prijepodne doći će do postupnog razvedravanja.  

U Hercegovini bit će oblačno prijepodne, a u poslijepodnevnim satima razvedravanje. U poslijepodnevnim satima je moguć i lokalni pljusak u centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima. Vjetar će biti slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16. Najviša dnevna uglavnom između 23 i 29 stupnjeva.  

U Bosni i Hercegovini se u petak, 7. lipnja prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar će biti slab do umjerene jačine jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 17 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.            

U subotu, 8. lipnja u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano vrijeme. Vjetar će biti slab promjenljivog smjera. Najniža jutarnja većinom između 12 i 18 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 27 i 32 stupnja.     

U Bosni i Hercegovini u nedjelju, 9. lipnja prevladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. U poslijepodnevnim satima su mogući i rijetki lokalni pljuskovi. Vjetar slab istočnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 18, na jugu zemlje do 20 stupnjeva. Najviša dnevna uglavnom između 27 i 32, na jugu zemlje do 34 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije sutra će biti boljeg raspoloženja i ugodnije će se osjećati.  

Tegobe kod osjetljivih osoba neće biti suviše izražene.  

Obzirom da će tokom dana biti dosta toplije i uz izraženiji osjet sparine, u odnosu na svježiji jutarnji period, naročito u unutrašnjosti, poželjno je slojevito se odjenuti i ne pretjerivati s aktivnostima, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close