EON paketići

Telemach obradovao mališane širom BiH

Osmijeh na licima mališana širom BiH bio je cilj koji je tim kompanije Telemach uspješno ostvario.
Lifestyle / Flash | 30. 12. 2019. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Telemach uručila je nekoliko stotina EON novogodišnjih paketića djeci bez roditeljskog staranja, bolesnoj djeci i djeci iz socijalno ugroženih porodica u Mostaru, Zenici, Sarajevu, Goraždu, Banja Luci, Travniku i Tuzli.

Foto: PR / Telemach obradovao mališane širom BiH

Predstavnici kompanije su posjetili Pedijatrijsku kliniku u Travniku, Roditeljsku kuću u Sarajevu,  "Centar Dajte nam šansu-Zvjezdice" u Banja Luci, ''Centar Duga'' u Travniku, Pedijatrijski odjel klinike u Travniku, ustanovu ''Koraci Nade'' u Tuzli, štićenike centra ''Los Rosales'' u Mostaru,  udruženje ''Djeca sa poteškoćama u razvoju'' u Goraždu, kao i JU Škola za odgoj i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju u Zenici.

Osmijeh na licima mališana širom BiH bio je cilj koji je tim kompanije Telemach uspješno ostvario.

Foto: PR / Telemach obradovao mališane širom BiH

''Završili smo još jednu tradicionalnu blagdansku turneju kompanije ''Telemach''. Družili smo se sa djecom iz svih krajeva naše zemlje. Zajedno smo pjevali, recitovali, radovali se i uživali otvarajući novogodišnje paketiće. Nastojat ćemo da i ubuduće budemo podrška lokalnoj zajednici i kroz ovaj vid direktne pomoći najosjetljivijoj populaciji u našem društvu'' - rekao nam je Admir Drinić generalni direktor kompanije Telemach.

 

Kopirati
Drag cursor here to close