Rexpo

Tarčin Forest Resort - Rexpo nagrada za najbolji novi hotel 2017.

Uime Tarčin Forest Resorta je nagradu preuzeo Ante Marić iz arhitektonskog ureda Artelior zaslužnog za enterijer, dok je eksterijer hotela projektirao studio AHAKNAP.
Lifestyle / Flash | 07. 12. 2017. u 10:44 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tarčin Forest Resort – MGallery by Sofitel Sarajevo dobio je prestižnu nagradu za najbolji novi hotel 2017. godine najvećeg sajma investicijskih projekata u regiji Rexpo koji je održan krajem prošlog tjedna u Zagrebu.  

Rexpo je međunarodni sajam investicijskih projekata koji već niz godina okuplja ulagače i predstavlja najbolje investicijske projekte u regiji. Sajam je dosad privukao više od 6.000 poslovnih sudionika iz pedesetak zemalja i omogućio predstavljanje više od 250 kompanija i više od 500 projekata.

U okviru manifestacije se održava 'Rexpo HTL Day'' koji u fokus stavlja investicije u turizmu, a ove godine naglasak je stavljen na potencijale i projekte razvoja luksuznog turizma u Alpe – Adria regiji, u segmentima luksuznih rezidencija, glampinga te najnovijih hotelskih projekata.

Sajam se završio dodjelom nagrade ''Rexpo Best New Hotel Award 2017'', a u  jakoj konkurenciji koju su činili finalisti hotel Excelsior Dubrovnik i hotel Spirito Santo Palazzo Storico iz Rovinja, nagradu je osvojio nedavno otvoreni Tarčin Forest Resort & Spa - MGallery by Sofitel Sarajevo.

Nagrada se dodjeljuje po osnovu bodovanja od 20 stručnjaka iz hotelske industrije, a uručio ju je predsjednik Udruženja hotelijera pri HGK i Predsjednik Udruge poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske Ronald Korotaj.

Uime Tarčin Forest Resorta je nagradu preuzeo Ante Marić iz arhitektonskog ureda Artelior zaslužnog za enterijer, dok je eksterijer hotela projektirao studio AHAKNAP.  

Kopirati
Drag cursor here to close