Perspektivni glazbenici

Tale Quale promovira svoj prvi album 'Stranac'

Lifestyle / Flash | 23. 01. 2017. u 14:48 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tale Quale, bend koji je nastao u jeku mostarskog proljeća godine 2015., takav kakav jeste, uvijek je bivao drugačiji.

Bilo da se radi o tekstovima koji pronalaze svaku ljudsku dušu ili o lepršavim melodijama kroz koje prodire neobičan ritam. Tale Quale su Azra Aksoj, Andrea Perić i Mirza Alendar.

Različiti karakteri su se susreli u simbiozi i izrasli u složnu grupu koja je na svom kratkom putu uspjela stvoriti skup autorskih pjesama koje su ukomponirali u album pod nazivom "Stranac".

Na tom putu veliku pomoć im je pružio Atilla Aksoj, kao producent, glazbenik, prava umjetnička duša i osoba koja je hrabrila cijelo stvaralaštvo.

Nakon uloženog truda, napornog rada i odricanja, 26. u mjesecu siječnju (ili januaru), u Omladinskom kulturnom centru Abraševiću, Tale Quale će, uz pomoć prijatelja na pozornici, prezentirati publici autorske pjesme s albuma. Zakuska je u 20h, a koncert počinje u 21h.

Na koncertu će se moći nabaviti CD-ovi po cijeni od 5 KM, a ulaz je besplatan!

U sklopu promocije albuma, bend će predstaviti spot i pjesmu 'Hvala ti za ljubav'. Pjesma je nastala kao rezultat implementacije projekta nasilje u adolescenskim vezama.

Inače, 27.1. bend će nastaviti s promocijom u noćnom klubu Duradžiku, a 28.1. u Evergreenu, u Čitluku.

''Pridružite nam se da zajedno promoviramo album, nakon kojega se nitko neće osjećati kao stranac!'', poručili su članovi benda.

Kopirati
Drag cursor here to close