Ja, i?

Sebija - kraljica trotoara

Riječ je o centralnoj gradskoj ulici u glavnom gradu BiH u kojoj, naravno, nije dozvoljeno parkiranje, a parkirala je, naravno, velika gospođa
Lifestyle / Flash | 29. 09. 2020. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sebija Izetbegović, direktorica KCUS-a, već danima se ne pojavljuje u javnosti.

Međutim, jučer je Sebija bila u shoppingu u Sarajevu.

Čitatelj Raporta poslao im je fotografije na kojima se vidi kako je Izetbegović parkirala svoj terenac na trotoaru dok je obavila kupovinu.

Ovo je nepropisno parkiranje na svom Facebook profilu prokomentirala je i politička analitičarka Ivana Marić.

''Pa dobro ljudi, ne možete očekivati da #ŽenaMajkaKraljica ima vremena da parkira na propisno mjesto dok kupuje nove markirane stvari? Znate kako je to kad suprug ode kratko na službeni put pa morate pokupovati sve dok se ne vrati. MUP KS će ovo sigurno odmah sankcionirati, kao što će Džaferović i Komšić osuditi posjetu dvojca Zagrebu'', napisala je Marić.

Pa dobro ljudi, ne možete očekivati da #ŽenaMajkaKraljica ima vremena da parkira na propisno mjesto dok kupuje nove...

Objavljuje Ivana MaricPonedjeljak, 28. rujna 2020.

Parkiranje 'prve dame u Bošnjaka' prokomentirao je na svom Facebook profilu i kolumnist i novinar Dragan Bursać.

''Osorna. Bahata. Žena OD imaginarnog sultana. Nekulturna. Na vatri moći. Crni mercedes na trotoaru kao personifikacija -JA, I-filozofije raskalašnosti.  Jednom riječju, sve ono što želi domaći rob, dok mjerka gramažu Sebijinih krpica u papirnatim kesama.  E zato-SNAGA NARODA I MOĆ SDA! Oni tačno znaju šta puk hoće, čemu se divi i iz strahopoštovanja klanja!'', napisaop je Bursać.

“Kako vrijeme prolazi tako bahatost, neodgoj, primitivizam, egocentrizam, nadobudnost, sila izlazi na vidjelo... “Prva u Bošnjaka" može sve i da djecu odbija da liječi i da prijeti čupanjem grkljana svojim zaposlenim i da privatizira Klinički centar u Sarajevu i da parkira u strogom centru glavnom grada države na prostoru predviđenom za pješake, isključivo za pješake. Dama, kako to paradoksalno čak nespojivo i jednostavno ne ide uz ime ove žene koja činjenicom da je supruga Bakira Izetbegovića i da je dio te familije umišlja da može sve. Za nju zakon ne postoji, ona je glavna, ona može i smije sve... Takav jad, takva malograđanština takav kućni odgoj, prostakluk ne priliči ma nepojmljivo je za nekoga tko je na takvom položaju. U Sarajevu ima izraz koji zorno prikazuje takvo ponašanje, hojratluk, a ovakva žena hojratka. Sram da bude sve one koji uslijed zaslijepljenosti ljubavlju prema stranci, iz koje dolazi ova što parkira, da opravdaju i ovakvo dno od ponašanja. Ljudi dragi mene je stid što sam dio ovog cirkusa iz kojeg u svijet idu ovakve vijesti. Ova doktorica, profesorica, direktorica bolnice daje primjer i zorno prikazuje tko je i što je i tko je ta kasta na čijem je ona čelu. Skupina, halka koja je od nekadašnjeg velegrada napraviše kasabu. Kakva niska bisera od nekoga tko bi trebao biti primjer, biti uzor. Ali kad bolje razmislim ona i takvi kao ona su tvorci ovoga u čemu živimo gdje se ne cijeni kultura nego nekultura ne odgoj nego strašni neodgoj gdje je na sceni užasni primitivizam koji postaje, ustvari postao je, način življenja. A sve je do nas...vjerujte'', napisao je na svome FB Mimo Šahinpašić.

Kopirati
Drag cursor here to close