Snow park

Svi na Kupres: Ski centar Stožer Vrana otvara 22. prosinca

Snijeg, brdski biciklizam i planinarenje u netaknutoj prirodi, uz vrhunsku gastro ponudu, jamac su nezaboravnih trenutaka.
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2018. u 21:00 Bljesak.info
Kopirati

Ski centar Stožer Vrana od ove godine nudi nove zanimljivosti ljubiteljima snježnih radosti u omiljenom odmorištu na Kupresu. Zaljubljenici u planinu, snijeg, snježne sportove u odmicanju od svakodnevice mogu tako uživati u novim sadržajima u okviru.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve generacije, za svaki uzrast zabava je spremna. Ski centar Stožer Vrana na Kupresu će posjetiteljima pružiti skijalište, baby stazu, malu stazu, stazu za snow tubing, ludi tobogan, a svečanost otvaranja zakazana je za 22. prosinca.

Za dobro jelo i toplinu zaslužna je Kupreška kuća, restoran na dvije etaže smješten pod padinama Stožera u podnožju skijališta. U planinskom restoranu može se okrijepiti uz topli napitak ili kušati vrhunski pripremljena domaća jela kupreške kuhinje.

''Čak i najveći sladokusci neće ostati ravnodušni prema domaćem kupreškom siru, pršutu te bogatoj ponudi kvalitetnog domaćeg hercegovačkog vina. U ugodnom snježnom ambijentu, naglasimo, uz goste je uvijek dobro raspoloženo osoblje na usluzi u svakom trenutku. Osim tijekom snježnih radosti, Kupreška kuća je idealno mjesto za proslave rođendana, godišnjica braka, zaruka i svih važnih životnih datuma koji se žele lijepo proslaviti'', rekli su iz Ski centra Stožer Vrana.

Video: Snow Park Kupres

Zimska ponuda je dodatno obogaćena, a od prošlog ljeta, podsjetimo, otvoren je i 'Bike park Vrana', zabavno-rekreativno-sportski park koji u ponudi ima staze za bavljenje MTB sportom. Dovoljno je reći da se nudi od rekreativne XC varijante pa do istraživačkih All Mountain i Free Ride vožnji kao i uređene staze za Extreme Free Ride i Downhill jurnjavu. Na raspolaganju su i tri biciklističke staze ukupne dužine devet kilometara kao i pješačka staza dužine 12 kilometara kroz netaknutu prirodu i pored izvora vode na 1460 metara.

Na vrhu Stožera na 1800 metara nadmorske visine smješten je caffe bar s pogledom na Srednju Bosnu i Dalmaciju i uređeno uzletište za paragliding sa osiguranim povratkom na polaznu točku.

''Djeca mogu beskrajno uživati u igraonici od 1500 kvadrata, kao i maloj stazi za bicikle. Odrasli mogu, pak, guštati u streličarstvu u prirodi s profesionalnim metama. Treba spomenuti i to da imamo vanjsku i unutrašnju dječju igraonicu (u skolpu hotela) gdje roditelji mogu ostaviti dijete uz prisustvo animatora, tete...'', dodali su.

Da bi ugođaj bio do kraja potpun, u kompleksu se nalaze i apartmani Kraljevac, ugodan smještaj u predivnom planinskom ambijentu. Apartmani su raspoređeni na četiri etaže novoizgrađenog suvremenog apartmanskog bloka. U ponudi se nalazi i spa centar s bazenom i saunom te parking za čak 150 automobila.

''Snijeg, brdski biciklizam i planinarenje u netaknutoj prirodi, uz vrhunsku gastro ponudu, jamac su nezaboravnih trenutaka'', poručili su za kraj.

Kopirati