Besplatni grah

Svi na ''grahijadu'' na Rujište

Lifestyle / Flash | 02. 02. 2016. u 13:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PSD Prenj u planinarskom domu ''Rujište'' 7. veljače organizira drugu po redu grahijadu. Organizatori će pripremiti grah i čaj koji su besplatni za posjetitelje.

''Pored besplatnog graha, ove godine pokušat ćemo organizirati i natjecanje ekipa u pripremi graha. Zainteresirane ekipe trebaju se prijaviti do petka 5. veljače 2016. godine putem Facebook stranice ili na telefon'', priopćio je PSD Prenj.

Ekipe osiguraju sastojke i lonac za kuhanje, dok će PSD Prenj osigurati drva i vatru za kuhanje. Maksimalno dozvoljena količina je 2 kg graha. Najbolju ekipu će izabrati posjetitelji, a bit će uručene i simbolične nagrade.

''Tijekom grahijade, u skladu sa željama posjetitelja možemo organizirati i kratku šetnju na području Rujišta, dok ekipe pripremaju grah. Početak grahijade za posjetitelje je u 11:00 sati ispred Planinarskog doma na Rujištima. Predviđeno trajanje grahijade je do 14:00'', priopćio je PSD Prenj.

Ekipe koje će se natjecati u pripremi graha trebaju doći na Rujišta do 9:30 sati. Za sve ostale informacije se možete obratiti na tel. 061 528 562.

Kopirati
Drag cursor here to close