Donosimo detalje

Sve je spremno za Međunarodni ljetni karneval u Čapljini

Lifestyle / Flash | 08. 08. 2015. u 09:03 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako se bliži datum održavanja Međunarodnog ljetnog karnevala u Čapljini tako je poznato sve više detalja vezanih za ovu manifestaciju.

Ovogodišnji karneval bit će nešto drugačiji od dosadašnjih jer će započeti dan ranije, 21. kolovoza, i to karneval partyjem u Caffe baru ''Azzuro'' u Čapljini.

Novost je također da će se karnevalske skupine na sami dan Karnevala, 22. kolovoza, okupiti na kupalištu ''Jaz'' u Strugama u 12.00 sati.

Nakon toga slijedi prijam predstavnika karnevalskih skupina kod načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića, kao i ostale protokolarne aktivnosti, a u međuvremenu će se na ulicama Čapljine građani zabavljati zajedno sa karnevalskim skupinama.

Za kraljicu karnevala ove godine izabrana je Ivana Buntić.

Polazak karnevalske skupine prema Trgu kralja Tomislava u Čapljina planirano je u 19.00 sati, kada slijedi promenada ulicama grada te predstavljanje karnevalskih skupina na ljetnoj pozornici trga ispred zgrade Općine.

Okupljene će ove godine zabavljati grupa ''Magazin'', a koncert počinje u 21.30 sati, a karneval će biti završen after-partyjem u ''Absolute clubu'' u Čapljini.

Bljesak.info i ove je godine medijski pokrovitelj Međunarodnog ljetnog karnevala ''Čapljina 2015''.

Kopirati
Drag cursor here to close