Akcija

Svaki tjedan dijeli se po 300 kruhova potrebitima u Hercegovini

Vrijednost ukupne donacije iznosi 17.000 KM.
Lifestyle / Flash | 30. 06. 2020. u 21:37 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ovog tjedna kompanija Klas počinje svoj društveno odgovorni projekat u okviru kojeg će donirati značajne količine svojih novih, u foliju pakovanih i popularno nazvanih Skockanih kruha, humanitarnim organizacijama u BiH.

Donacija će trajati tri mjeseca, a kruh će se distribuirati širom BiH. To je razlog zašto se Klas odlučio donirati svoje nove Skockane kruhe kojima je produžen rok trajanja.

Donacija je namijenjena za tri organizacije; Pomozi.ba u Sarajevu, Mozaik prijateljstva u Banja Luci i Pravi Put u Grudama kojima će Klas do mjeseca rujna svakodnevno isporučivati Skockane kruhe upakirane u najkvalitetniju ambalažu na tržištu kada su u pitanju pekarski proizvodi, kojima je produžen rok trajanja na 30 dana postignut pasterizacijom.

''Aktivnim radom na poboljšanju uvjeta života osobama kojima je pomoć društva potrebna, rado podržavamo humanitarne organizacije, jer samo zajedničkim snagama i dobrom saradnjom možemo doprinijeti rastu i razvoju naše zajednice.

Klas postoji već 117 godina i oduvijek je bio društveno odgovorna kompanija što potvrđuje prije svega svakodnevnom brigom o svojim uposlenicima, životnoj sredini kao i sredini u kojoj posluje. Kompanija posebno njeguje odgovornost prema svojim kupcima i potrošačima, i to ponajprije proizvodnjom kvalitetnih proizvoda po najvišim ISO, Halal i HAACP standardima'', istaknuo je Boris Brković, direktor kompanije Klas dd Sarajevo.

Iz Udruge 'Pravi Put'“ Grude, ističu kako će se kruh početi dijeliti od lokalni općina, mjesnih zajednica, centara, udruga, Crvenog križa, centara za socijalni rad, i slično, te će isto tako svi biti obaviješteni pismenim putem za podjelu ove donacije.

''Želimo se zahvaliti kompaniji KLAS koja nas je odabrala za ovaj društveno odgovorni projekt'', kazali su iz ove Udruge.

Od početka do kraja ove akcije će biti podijeljeno 3000 kruha, svakog tjedna po 300 komada, u iznosu oko 5.600 KM. Vrijednost ukupne donacije iznosi 17.000 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close