Vrijeme

Sutra oblačno, na planinama susnježica

Tijekom dana, padaline se očekuju ponegdje na jugu, centralnim i sjeveroistočnim djelovima. Na planinama susnježica ili snijeg.
Lifestyle / Flash | 28. 01. 2020. u 13:49 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima s povremeneo slabom kišom.

Tijekom dana, padaline se očekuju ponegdje na jugu, centralnim i sjeveroistočnim djelovima. Na planinama susnježica ili snijeg. Vjetar umjeren, na momente i pojačan zapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -3 do 3, na jugu od 4 do 7, a najviša dnevna od 4 do 10, na jugu od 9 do 13 stupnjeva.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima sa slabom kišom. Tijekom dana, samo ponegdje. Jutarnja temperatura oko 0, a najviša dnevna oko 8 stupnjeva.

Danas je u BiH bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme s kišom u zapadnim i ponegdje u višim područjima.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -3 stupnja, Ivan-sedlo i Sokolac 4, Livno i Široki Brijeg 7, Bugojno, Mostar, Sarajevo i Zenica 8, Drvar 9, Grude, Jajce i Trebinje 10, Bihać i Zvornik 11, Bijeljina, Srebrenica i Tuzla 12, Neum i Sanski Most 13, Gradačac i Prijedor 14, Banja Luka i Doboj 15 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close