talaknula Trumpu

Supruga poljskog predsjednika ignorirala Trumpa kad se pokušao rukovati s njom

Lifestyle / Flash | 06. 07. 2017. u 21:03 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki predsjednik Donald Trump od svoga je izbora za najmoćniju političku figuru na planetu postao i središnjom točkom svih mogućih komentara javnosti - kako pozitivnih, tako i (pogotovo!) negativnih.

Društvene mreže naprosto su 'eskalirale' zbog jedne današnje scene iz Varšave, u kojoj poljska Prva dama Agata Kornhauser-Duda ignorira Trumpa koji se pokušava rukovati s njom.

Trenutak je snimljen za vrijeme susreta poljskog predsjednika Andrzeja Dude i njegove supruge Agate s Donaldom i Melanijom Trump. Prvo se rukuju dvojica predsjednika, nakon čega Trump pruža ruku prema supruzi poljskog čelnika.

No, ona ruku, iako se čini da je dosta jasno vidi, potpuno ignorira i radije se prvo rukuje s njegovom suprugom. Doduše, kasnije je pružila ruku i Trumpu, no američki predsjednik nije izgledao pretjerano sretno.

Twitter i Facebook su, naravno, prepuni oduševljenih komentara, a svi pišu kako je gospođa Duda apsolutna kraljica.

Mogu se pročitati i paralele koje su neki povukli između ovog događaja i onog kad je Trump odbio pružiti ruku njemačkoj kancelarki Angeli Merkel.

Donald Trump je inače poznat po svome osebujnom načinu rukovanja, kojim želi pokazati svoju snagu i nadmoć. 

Sličan peh kao s poljskom prvom damom imao je i prilikom rukovanja s francuskim predsjednikom  Emmanuelom Macronom, kada ga je znatno mlađi Francuz nadjačao u ''potezanju ruku''.

I s japanskim premijerom Shinzom Abeom imao je Trump neobično rukovanje, koje je potrajalo 20-tak sekundi.

Abe je stalno pokušavao otrgnuti svoju ruku iz Trumpove ''šape'', ali ovaj to nije dopuštao.

Kopirati
Drag cursor here to close