Neobično topla jesen

Sunčano i natprosječno toplo vrijeme u BiH do početka studenog

Jutarnje temperature zraka kretat će se od pet do deset stupnjeva Celzijevih u Bosni, a u Hercegovini do 14. Najveće dnevne temperature kretat će se između 22 i 27 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 21. 10. 2019. u 10:07

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR  / Ilustracija

Niz sunčanih, suhih i natprosječno toplih dana na čitavom prostoru Bosne i Hercegovine nastavlja se i sljedećih dana, prenosi Anadolija.

U prijepodnevnim satima u kotlinama i duž riječnih tokova Bosne moguća je magla, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH.

Jutarnje temperature zraka kretat će se od pet do deset stupnjeva Celzijevih u Bosni, a u Hercegovini do 14. Najveće dnevne temperature kretat će se između 22 i 27 stupnjeva.

Tijekom većeg dijela sljedećeg tjedna, od 28. listopada do 1. studenog, ne očekuje se bitnija promjena vremenskih prilika.

Jutra će biti nešto svježija, naročito u središnjoj Bosni i u planinskim područjima. U poslijepodnevnim satima prevladavat će sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

U dane vikenda, 2. i 3. studenog, prema raspoloživim sinoptičkim kartama moguća je izraženija promjena vremena. Prognozira se kiša i pljuskovi, ali i pad dnevne temperature zraka.

Jutarnje temperature između tri i osam stupnjeva, a najviše dnevne u rasponu od 15 do 22 stupnja.

Kopirati
Drag cursor here to close