Prognoza

Subota oblačna s kišom

U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva u središnjim, istočnim i sjevernim područjima Bosne povremeno sa slabom kišom ili rosuljom.
Lifestyle / Flash | 15. 10. 2021. u 17:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je bilo oblačno vrijeme. U središnjim, istočnim područjima Bosne i ponegdje u Hercegovini je zabilježena kiša ili rosulja.

Temperature zraka u 14. sati: Bjelašnica -4; Ivan-sedlo 2; Bugojno 5; Sarajevo 6; Banja Luka, Gradačac, Jajce, Tuzla, Zenica 7; Livno 8; Sanski Most 10; Mostar 12; Bihać 13; Trebinje 14; Grude i Neum 15 stupnjeva.

Sutra se u Bosni očekuje oblačno vrijeme, a u Hercegovini umjereno do pretežno oblačno. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva u središnjim, istočnim i sjevernim područjima Bosne povremeno sa slabom kišom ili rosuljom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 11, a dnevna od 7 do 13, na jugu do 18 stupnjeva.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i tijekom prijepodneva je povremeno moguća slaba kiša ili rosulja. Jutarnja temperatura oko 3, a dnevna oko 7 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

 

Kopirati
Drag cursor here to close